Bildene på denne siden viser min stil og den resulterer i et knippe bilder jeg er stolt av å levere fra meg.  Min tilnærming til å fotografere bryllup er å fortelle historien jeg ser med mine øyne og skape en god følelse fra begynnelse til slutt. Stilen min varierer fra superlyst og luftig til å være innom det mørke dramatiske. Jeg er forelsket i kjærlighet og håper det vises i bildene jeg skaper.

Bildene de er deres 100% til fri bruk, 100% ferdig redigerte i høy oppløsning uten logoer og vannmerker, og dere får absolutt alle som går gjennom sorteringen min, ingen skjulte kostnader kun tidløs romantisk dokumentasjon av bryllupet. 

Heldags bryllupsfotografering.

Etter at dere har booket meg er neste ting på agendaen at vi møtes til en kjærestefotografering der vi blir litt bedre kjent og dere får kjenne litt på å stå foran kamera, har dere barn så kan vi også gjøre dette til en familiefotografering om dere ønsker det.Dette er en valgfri del.

Deretter har vi et møte noen uker før bryllupet der vi planlegger litt, jeg ser på location om mulig og vi legger en liten plan, jeg kommer gjerne med litt tips og råd som kan gjøre bryllupsdagen deres litt smidigere. Om dere bor langt borte kan også dette tas pr E-post eller skype, evnt kan vi også slå sammen kjærestefotograferingen og planleggingsmøtet.

Når den store dagen står for tur så møter jeg om morgenen og er da sammen med bruden fram til vielsen, er det tid så er også jeg eller om jeg har assistent/andrefotograf med meg innom brudgommen og tar noen bilder der også på formiddagen. 

Under vielsen fotograferer også assistenten/andrefotografen om jeg har en med meg fra en annen vinkling (gjerne galleri) enn jeg gjør for å gi dere litt mer variasjon i bildene.

Når vi er ferdige der så reiser vi ut på location for å skape vakre bilder. Så er det mottagelse ved selskapslokalet og gjerne gruppebilder før middagen starter der jeg fotograferer talene og eventuelle andre spennende ting underveis, før vi avslutter kvelden med brudevals, kakeskjæring og om dere har tid og lyst så stikker vi av bort fra støyen i selskapet slik at dere kan være kun dere to sammen og kjenne litt på stillheten mens jeg foreviger dere i solnedgangen.

Og har dere lyst til å snu alt dette på hodet og har en helt annen plan så er det helt supert, jeg har gjort det meste fra First look til både katolsk og Tyrkisk, humanetisk, muslimsk, vielse på stranden og alt mulig.

Hva med å snu ting litt på hodet fra det tradisjonelle, hva med å flytte middagen litt nærmere vielsen, gi litt mindre tid til fotografen der men istedet ta en halvtime til 45min i en pause i middagen nærmere solnedgang og dra ut og skape bilder i mye bedre lys enn det er tidligere på dagen.

Prisene finner du lenger ned på siden


Heldagspakke 10 timer

 • Planleggingsmøte

 • Kjærestefotografering inkludert 10 HD-bildefiler, verdi 6290.-

 • Slideshow/film med utvalgte bilder fra bryllupet

 • Alle bildene ferdig redigert i nydelig online galleri klart til nedlasting i høy oppløsning.

 • Kjøring inntil 100km på bryllupsdagen er inkludert

26900.-

Heldagspakke 12 timer premium inkludert reise/overnatting

 • Planleggingsmøte

 • Kjærestefotografering inkludert 10 HD-bildefiler, verdi 6290.-

 • Slideshow/film med utvalgte bilder fra bryllupet

 • Alle bildene ferdig redigert i nydelig online galleri klart til nedlasting i høy oppløsning. ( Normalt 450-800 bilder)

 • All reise og overnatting i Europa inkludert

29900.-

Halvdagspakke inntil 6 timer

 • Planleggingsmøte

 • Slideshow/film med utvalgte bilder fra bryllupet

 • Alle bildene ferdig redigert i nydelig online galleri klart til nedlasting i høy oppløsning ( Normalt 250-400 bilder)

 • Kjøring inntil 100km på bryllupsdagen er inkludert

24900.-


Hele helgen

Premiumpakke 3 dager (fredag / Lørdag / Søndag)

Det dere kjøper her er en komplett pakke der jeg er med på bli-kjent-festen/grillingen på fredagen, på lørdagen er jeg med under forberedelsene og stuper ikke i seng før dere har fått danset skikkelig løs, på søndagen stikker vi av og finner på en litt mer unik fotografering som ikke var naturlig å få tid til på lørdagen, tenk, båt/fjell/fly/vann, la oss planlegge noe episk.

 • Planleggingsmøte

 • Kjærestefotografering inkludert 10 HD-bildefiler, verdi 6290.-

 • Slideshow/film med utvalgte bilder fra bryllupet

 • Alle bildene ferdig redigert i nydelig online galleri klart til nedlasting i høy oppløsning.

 • All reise og overnatting i Europa inkludert

 • Takkekort inkludert

45000.-


 

Bryllup fra bloggen

 

La oss snakke litt om lys

Gode bryllupsbilder handler veldig ofte om godt lys, det er forskjell på mengde og kvalitet på lys og for oss bryllupsfotografer så er det ofte slik at retningen på lyset og kvaliteten på det lyset som er tilstede er viktig og en god bryllupsfotograf vil jobbe på lag med lyset og utnytte det på best mulig måte. Det er jo gjerne sånn at sterk sol fra skyfri himmel ikke er noe drømmescenario for fotografering da det gjerne gir harde skygger og når det er slik så vil vi ofte søke skygge eller fotografere i mot solen for å unngå at dere myser eller har harde skygger i ansiktet. Eller ta eksempelvis på formiddagen, når en god fotograf kommer inn i et rom vil hen gjerne seg rundt og se forskjellen på spennende og katastrofalt lys. Spill på lag med fotografen din og gi fotografen frihet til å jobbe med lyset slik at dere får det beste ut av bryllupsdagen.

 

Noen eksempler fra kjærestefotografering som er med i heldagspakkene

Instagram

Jeg vil ikke at et bilde i et bryllup skal gi deg som ser på det etterpå en følelse av tre personer (meg og dere to), du som ser bildet skal føle at det handlet om dere to og at dere hadde glemt at jeg var der.
— Mee
uredd-bryllupsfotograf-oslo

Vil dere booke meg ?

Gå rett til bookingskjema her