Bryllup på Noreheim på Norefjell

Henriette og Christian, milde måne det ble en superavslappet og litt uvanlig dag på jobb.

Vanligvis så er det veldig mange som følger tradisjonen at bruden og brudgom ikke ser hverandre siste natten og på morgenen, og så går det slag i slag med forberedelser, vielse, ut og fotografere, så middag osv men her var det som å komme hjem til en storfamilie som skulle feire kjærligheten i ufattelig nydelige omgivelser.
Vi kjørte opp fra Tønsberg på morgenen og kom opp til Norefjell der det var virkelig friskt med kjølig deilig luft og nydelige skyer på himmelen, når vi kom til Noreheim så ble vi ønsket velkommen inn av brudeparet som sammen spiste frokost med bryllupsgjestene, inne på Noreheim er det fantastisk fint og absolutt topp 5 bryllupslokaler jeg har vært på, anbefales på det varmeste.

Etter frokost fant brudeparet veien til en hytte der Christian med forlover Halvor (kong Halvor) “youtubet” seg fram til sløyfeknuten :-) mens Henriette og jentene sminket og ordnet håret, det var en veldig ro og avstresset behagelig atmosfære.
Så bar det ut på tunet for å bli gift, når vielsen var over startet et Jazzband å spille og det ble servert god mat og drikke fra blant annet Christians eget firma Leske som tilbyr alkoholfri drikke i toppklasse. Etterhvert ruslet vi ut i skauen og tok noen bilder før middagen tok til og førte oss gjennom en kveld med latter, tårer, god mat, kake og dans.

Henriette og Christian, tusen takk dere er awesome :-)