Fotograf Torstein Gamst

I en leilighet fra sent på 1800tallet i Tønsberg sentrum bor jeg og Jane, men før det bodde vi i en seilbåt i flere år og reiselysten tok oss også ut på en lengre seiltur der vi besøkte nesten 20 land med båten vår. 

Jeg skal ikke forteller lange avhandlinger om hvorfor jeg er fotograf så det slipper du. Jeg har store svakheter for sjokolade og en trang til aldri å si nei om noen skulle finne på å spandere en kopp kaffe på meg. Hva jeg elsker ? Mat vel, og for å si det sånn, sett en dessert foran meg og sjansen for at den blir spist opp er rundt 100%. Generelt sett sykt glad i mat :-)

Jeg er medlem i Norges fotografforbund og har dermed forpliktet meg til å følge NFF sitt etiske regelverk, dette er en ekstra trygghet for deg da du gjennom dette kan være sikker på at fotografen blant annet er forsikret, har et ryddig arkivhold som blant annet betyr at jeg tar vare på originalopptakene i flere år samt har ryddige kontrakter som følger reglene i fotografbransjen.

Jane

Jane

Min kjærlighetshistorie og store kjærlighet handler om Jane som etter noen år som andrefotograf hos meg forresten har begynt å bli en habil bryllupsfotograf hun også. Hun jobber i Tønsberg kommune som sykepleier.

Men det hele startet på en fødestue i Tromsø der vi ble født med 5 dagers mellomrom, så vi var faktisk litt sammen allerede i det vi ble født.

Så gikk det noen år og på barneskolen i 3klasse flyttet jeg til der hun bodde og derfra og ut var vi i samme klasse, vi var kjærester allerede da og så med et opphold på noen år ble vi sammen igjen og er nå gift og hverandres beste venn og kjæreste.

 

Hva jeg hører på for tiden, jo se her :-)

selfie-fotograf-torstein-gamst.jpg