Bryllup i Lago d’Orta Piemonte Italia

Å ta med familie og venner og feire bryllup et annet sted enn i Norge kan bli veldig fint.

Christina og Terje valgte å feire sitt bryllup i Piemonte, nærmere bestemt Ved Ortasjøenhotell Giardinetto , et sted og hotell som er en veldig fin ramme for et lite familiebryllup.

Vi ankom Torsdagen før bryllupet og tok med Christina og Terje ut på kjærestefotografering og dro dagen etter til den lille byen Orta San Giulio som ligger bare minutter i bil fra hotellet, der ble vi litt kjent med hverandre og tittet litt på steder til fotografering. Det er gjerne sånn at man tenker Italia, det må da være perfekt med gamle bygninger og fine farger og fantastisk lys, vi fant alt dette men fant også en parkerings-garasje av alle ting til å fotografere i. Man må ikke fotografere ute i det fri bestandig, det finnes coole steder overalt bare man leter litt.


Lørdagen startet for jentene på et hotellrom med terrasse ut mot Lago`d Orta mens Terje, gutta og barna slappet av med å bade og ta seg en liten båttur, alt dette kunne vi titte på fra terrassen til jentene.
Så ble det vielse på takterrassen før vi kjørte oss en tur til Orta San giulio der vi ruslet rundt i over 30graders varme og knall sol, vi besøkte både Sacro monte de orta og tok oss en bytur.

Etter å ha spist iskrem og kost oss storveies dro vi tilbake til hotellet der det ble servert 6-retters middag ute på en terrasse med utsikt over Lago`d Orta. Kvelden ble avsluttet med kake, dans og bading

Planlegger du bryllup i Utlandet og lurer på hva det koster å ta meg med deg som fotograf ? Prisene står her.