First look og låvebryllup i Vestfold

Anette og Christoffer, bryllupet jeg egentlig i utgangspunktet ikke kunne fotografere !


Anette tok kontakt og lurte på om jeg var ledig for bryllup siste helgen i juni 2018 på en dato jeg allerede var booket til et annet bryllup, men Anette tok like godt å flyttet bryllupsdatoen til helgen etter der jeg hadde ledig, og det er jeg veldig glad for. Jeg endte faktisk opp med å ta ett bryllupsbilde som er topp 10 av alle jeg har tatt i bryllup og vi fikk være med på en dag som jeg kommer til å huske i mange år.

Når et brudepar tenker utradisjonelt og setter av tid til gode bilder og har en ramme rundt bryllupet som inneholder first look med fotografering av bryllupsbilder før vielsen, vielse hjemme på gården, fest på låven og en gjennomføring som virkelig gjorde det behagelig for gjestene da blir det gjerne et fantastisk bryllup, noe dette absolutt ble.


 

Anette startet dagen på Modern design i Tønsberg sentrum der hun fikset hår og tok på seg kjole, Christoffer ventet så oppe ved Haugar kunstmuseum der en rørende first-look ble gjennomført

Turen gikk så videre ut for å finne, skjærgård, skog og urbane omgivelser før vi avsluttet med å reise opp til gården i Ramnes der jeg fotograferte de blant annet liggende i åkeren fra 30meters høyde med drone. Så inn i låven der vi fant et rom der solen so sterkt inn og støvet i rommet lagde en slags røykeffekt.

Vielse hjemme på gården i Ramnes

fotograf-vestfold-ramnes