hvordan feire Bryllup på Holmen fjordhotell og Asker kirke

Å velge Holmen Fjordhotell som ditt bryllupssted gir deg muligheten til å feire den store dagen din i vakre omgivelser ved vannkanten. Dette hotellet tilbyr en idyllisk beliggenhet og moderne fasiliteter som gir en romantisk ramme for bryllupet ditt.

Omgivelsene gir deg for eksempel mulighet til å ankomme med båt, gå ut på svaberg i nærheten for fotografering, ha rikelig plass til mye gjester og også kunne dele opp dagen med å ha middagen i en sal og så flytte dere til et annet lokale for å ha dans og fest etterpå. Starten på dagen derimot er ypperlig å ta på ett av de mange rommene.

Maria og Marius, disse to som inviterte meg til Holmen fjordhotell og Asker kirke for å være med fra morgen til kveld på bryllupsdagen 28 juli 2018.
Dagen kom og denne sommeren som har bydd på stortsett blå himmel og knall sol viste seg endelig fra en annen litt tøffere side, fare for regn, litt torden og lyn og godt gammeldags gråvær var meldt og det fikk vi også men akkurat når vi skulle være ute så var været helt magisk perfekt med dramatiske skyer, vind og skikkelig godt fotovær.
Dagen startet på suite på hotellet før veien gikk til Asker kirke for vielse der og så ut til Konglungen for å fotografere litt, før brudeparet tok seg en liten båttur til mottakelsen, Maria hadde forresten en av årets nydeligste kjoler fra Lillian West.

Enjoy

Forrige
Forrige

First look og låvebryllup hjemme på gården utenfor Tønsberg

Neste
Neste

Tønsberg domkirke og Karlsvik gård i Tønsberg