Lise og Nils-Petter`s bryllup på Kleivstua

13 mai 2017 var det på tide å reise til Kleivstua for å fotografere et bryllup jeg hadde gledet meg veldig til helt siden Lise og Nils-Petter booket meg ca et år i forveien.

Pixlight-Bryllup-Lise-NilsP100.jpg

Kleivstua ligger godt oppe på en høyde med strålende utsikt over Tyrifjorden med relativt kort kjørevei fra Oslo (45km). Naturen og mulighetene for et fantastisk bryllup er absolutt til stede her og det var akkurat det det ble. Lise og jentene hadde det fantastisk utover formiddagen og Nils-Petter hadde eget "gutterom" som jeg også besøkte i løpet av formiddagen.
Vielsen ble lagt til langhuset ved siden av hovedhuset, altså ikke kirkebryllup, etter det reiste vi avgårde for å ta litt bilder før middagen ble servert. Etter middag var det kaker og dans + stemningsbilder etter solnedgang før jeg reiste hjem.

 

Utvalgte bilder fra dagen