Make barbeque great again

Når man skal gifte seg så er det ikke bare valg av fotograf som gjøres, det skal også velges et sted der selskapet skal være.  Om du for eksempel velger et sted som Losby Gods eller Villa Malla så kommer du ikke utenom at lokalet også står for matserveringen, det er en veldig fin måte å gjøre det på men det finnes gode alternativer.

Om du for eksempel vil ha bryllupet ditt et annet sted, det finnes mange utrolig hyggelige steder uten servering der man kan feire bryllup, Røed gård på Jeløya i Moss er et slikt sted, sjekk ut deres facebookside her

Susann og Magnus valgte Røed Gård og hadde et fenomenalt fint bryllup der, at de i tillegg toppet det hele ved å velge Gutta i Røyken seafood & barbeque til å ta seg av maten var et meget godt valg.

Gutta i Røyken er fagutdannede kokker som kommer til stedet 12-14timer før serveringen starter, i dette tilfellet kom de klokken 05 om morgenen, alt de lager er såkalt "low and slow" lav temperatur og lang tid, da blir det smakfullt mørt og saftig kjøtt, og kjøttet de bruker det kommer kun fra Dysther gård i Ås og er økologisk.

Smokeren de bruker veier ett tonn og trekkes av matchende bil til der de skal jobbe med maten, denne smokeren er laget i Tennesee i USA.

I bryllupet til Susann og Magnus var det følgende meny:  "boston but" som er svineskulder, Brisket som er oksebryst, stangekylling og røket laks, masse gode egenproduserte sauser og krydder, alt dette laget fra bunnen av etter egne oppskrifter, vi snakker ekte BBQ på vedfyrt "smoker" med deres egne vri. 

Lekkert spennende presentert og selve matlagingen og smokeren blir en integrert del av selskapet og gjester kan se matlagingen underveis.

 

Her er noen bilder av gutta i røyken