Tinderbilder

Når du velger bilder til Tinder-profilen din, er det viktig å huske at bildene vil være det første inntrykket andre brukere får av deg. Her er noen tips for å velge gode bilder til Tinder:

1. Hovedbilde:

  • Velg et hovedbilde som tydelig viser ansiktet ditt. Dette bildet bør være klart og godt opplyst, med et naturlig og smilende uttrykk. Unngå solbriller eller hatter som skjuler ansiktet ditt.

2. Mangfold:

  • Velg bilder som viser ulike sider av personligheten din. Dette kan inkludere bilder av deg som driver med hobbyer eller interesser, reiser, sosiale arrangementer eller hverdagslige øyeblikk.

3. Kvalitet over kvantitet:

  • Det er bedre å ha noen få gode bilder enn mange dårlige bilder.

4. Naturlighet:

  • Velg bilder som viser deg på en naturlig og autentisk måte. Unngå overdrevne poseringer eller filtrering som kan gi et urealistisk inntrykk av deg.

5. Aktivitet:

  • Bilder som viser deg i aktivitet eller engasjert i noe du liker, kan være attraktive for andre brukere. Dette kan være bilder av deg på fjellturer, i treningsstudioet, på konserter eller andre morsomme aktiviteter.

6. Variasjon:

  • Variasjon i bildene dine kan gjøre profilen din mer interessant. Prøv å inkludere bilder i ulike settinger, fra ulike vinkler og med forskjellige uttrykk.

7. Gruppebilder:

  • Dette er en litt tricky en, noen sier at man her må passe på å rett og slett være den mest attraktive i gruppen, det er litt rart men uansett. Det kan være fint å inkludere noen bilder av deg med venner eller familie, men sørg for at det er tydelig hvem du er på bildet. Unngå bilder der det er vanskelig å skille deg fra andre mennesker.

8. Positivitet:

  • Velg bilder som sender ut positive signaler og viser deg fra din beste side. Dette kan bidra til å tiltrekke seg positive og interesserte matcher.

9. Oppdatering:

  • Husk å oppdatere bildene dine jevnlig for å vise andre brukere at profilen din er aktiv og oppdatert. Dette gjør at om du er på en dating-app uansett om det er Tinder eller en annen app så er den ikke gammel og utdatert, skaff deg en pakke med bilder og roter litt på de, bytt ut hovedbildet innimellom.

Skal du få en fotograf til å ta disse bildene for deg så er det greit å få tatt en serie med bilder som viser deg slik du vil framstå og som du faktisk er. Fortell fotografen før fotograferingen om det er noe du vil ha mindre fokus på og hva du vil ha mer fokus på, på denne måten vil fotografen gjøre valg med lyssetting og komposisjon som sørger for at du framstår slik du vil.

Fotograf Torstein Gamst har tatt bilder til dating-apper flere ganger, dette er bilder du ikke vil se eksempler på her på nettsiden da det rett og slett ikke er en type foto folk flest vil skal ligge ute her og det respekterer jeg selvsagt. Det jeg kan si er at jeg under en slik fotografering gjerne gjennomfører på et par timer med stor variasjon i steder å fotografere og i tillegg oppfordrer til å ha med flere klesskift slik at ikke alle bildene på profilen ser ut til å være tatt på samme dag.

Tar du turen innom kjærestefoto / lifestylefoto her så vil du se bilder som nok gir litt av samme følelsen men her da med par og ikke enkeltperson

Forrige
Forrige

Når er den beste tiden for bryllup

Neste
Neste

Planlegg tidslinjen for drømmebryllupet