Maud og Espen på Fevik Strand hotell

Strand hotell i Fevik utenfor Grimstad er et sted jeg har hatt gleden av å fotografere flere bryllup på, stedet leverer profesjonell kvalitet når det kommer til gjennomføring av bryllup og maten er av høy kvalitet. At Maud og Espen valgte å feire sin store dag der er absolutt forståelig.

Dagen startet med at jeg tok en liten runde og fotograferte litt detaljer og borddekking mens Nyli blomster drev og dekorerte. Så kom Maud med jentene og dagen startet for alvor inne på suiten på hotellet der Maud fikk ordnet hår og sminke, Espen og gutta var også på hotellet og etterhvert så samlet alle seg på plenen ned mot stranden for vielse og etter det reiste vi til et fint sted jeg vet om for å ta brudebilder.
Deretter var det mottagelse ute i solen før middagen startet og dagen gikk over i natt med fest og dans til lenge etter at fotografen hadde sovnet under dyna på hotellrommet.

Etter den nydelige vielsen tok vi med brudeparet i bilen og kjørte avgårde for å skape litt magi i sørlandsskjærgården før vi igjen var tilbake for mottakelse på Fevik strand Hotell

Bryllupsselskap på Fevik strand hotell er altid nydelig med profesjonell betjening og god mat og atmosfære er rammene for et godt selskap altid de beste.

fevik-strand-hotell-bryllup