Bryllup i Tønsberg

Da Cathrine og Marius tok kontakt med meg i juli 2016 og ville booke meg til bryllupet som skulle stå på selve santhansaften i juni i 2018 som jo var nesten 2 år fram i tid så visste jeg lite om hvordan planene var og hvordan bryllupet skulle bli, det skulle vise seg at allerede da vi møttes til kjørestefotograferingen så innså jeg at dette her, det er et spennende par med masse humor.

Under planlegginsmøtet diskuterte vi litt om dagen og disse to ville gjerne ha såkalte trass-the-dress bilder, altså at vi skulle ta i litt skikkelig og prøve å få til noe spektakulært. Vi var innom at Marius skulle bære Cathrine opp av vannet (noe vi også gjorde) til diverse andre ting og forslaget om å rett og slett kaste seg baklengs i vannet fra en brygge kom på bordet så ble det bare slik, selvfølgelig skulle vi dra på skikkelig og gjennomføre slik at renseriet som skulle rense dress og kjole virkelig skulle få jobbe.

Dagen kom og Cathrine var hos Bibbis frisør på torget i Tønsberg mens Marius var på staut Barberstue og ble barbert og fikset opp litt. Deretter bar det til Tjøme kirke før vi reiste ut på en rundtur til steder i Tønsberg som byr på variasjon med alt fra sjø, skog, grafitti, øve på brudevals med Tønsberg brygge i bakgrunnen.

Etter rundturen sto Gimle festlokaler for tur der de som vanlig serverte nydelig mat.

Den episke fotograferingen som endte i vannet den tok vi dagen etter.

tønsberg-fotograf

Her hopper Cathrine og Marius i vannet for å skape episke brudebilder