FAQ bryllup

Bryllupsfotograf_sandefjord

 

 

Ofte spurte spørsmål

Etter å ha fotografert heldagsbryllup gjennom flere sesonger har jeg opparbeidet meg erfaring med alt fra seremonier i kirker, tinghus, ute på stranden, utlandet og har fotografert i både snø, regn, kuling, direkte sollys, human-etisk, kristen, muslimsk, tyrkisk og hva det måtte være av spennende variasjoner.

#1. Hva er prisene på bryllupsfotograferingen ? Du finner prisene nede på siden her

#2. Hvor reiser du ? Jeg reiser i hele Europa

#3. Hvordan booker vi ? Kontakt meg nederst på bryllupssiden

#4. Hvor mange bilder får vi ? Dere får alle som går gjennom min sortering, jeg gir ikke noe eksakt antall men dere kan se et estimat sammen med pakkene og prisene på bryllupssiden.

#5. Er alle bildene du levere redigerte ? Ja selvsagt, alle bilder er konvertert, fargekorrigert og redigert og noen av de er også retusjert om jeg føler det nødvendig.

#6. Blogger du alle bryllup ? Nei jeg blogger bare et utvalg, jeg velger de gjerne geografisk forskjellige så jeg ikke blogger flere bryllup fra samme sted samme år.

#7. Har du noen tilbakemeldinger vi kan se på fra tidligere kunder ? Selvsagt, alt ligger åpent uredigert ute, sjekk min facebooksides tilbakemeldinger eller søk etter pixlight foto på google for å ta en titt på alle tilbakemeldingene der.

#8. Får vi printrelease på bryllupsbildene ? Ja selvsagt, dere kan printe de hvor dere måtte ønske

#9. Hva får vi i bryllupsgalleriet ? Dere får høyoppløselige bilder klare for print og visning online og dere kan laste de ned .

#10. Kan vi dele bildene med kjolesalongen, selskapslokaler og andre som jobber i vårt bryllup så de kan bruke de til egen markedsføring ? Nei dette er da noe jeg gjør selv så om noen av deres samarbeidspartnere ønsker å bruke bildene, da må de settes i kontakt med meg.

#11. Kan min fotointeresserte onkel eller venninne følge deg gjennom dagen og ta bilder over din skulder ? Nei det kan de ikke, det de derimot kan gjøre er å ta bilder som alle andre gjester men jeg trenger å gjøre ting på min måte uten ekstra mennesker som tar bilder som jeg selv har “regissert”

#12. Får vi rabatt om vi har et 100% “unplugged” bryllup, altså et bryllup med kamera og mobilforbud ? Ja jeg gir faktisk rabatt da, ta kontakt.

#13. Har du forsikring ? Ja selvsagt, jeg er både ansvarsforsikret, bedriftsforsikret og har forsikring på mitt utstyr.

#14. Hvilket utstyr bruker du ? Jeg bruker profesjonelt utstyr og har i tillegg backup-utstyr med meg i bryllup.

#15. Er dette din eneste jobb ? Ja jeg er fulltids fotograf og har vært det i flere år.

#16. Jeg er fotograf og kunne tenkt meg å være med deg i bryllup som assistent ? Ta kontakt med meg så snakkes vi.

#17. Når bør vi kontakte deg for å høre om du vil og kan fotografere vårt bryllup ? De fleste tar kontakt 1-2år i forveien

 

fotograf-booking