FAQ bryllup

Bryllupsfotograf_sandefjord

 

 

Ofte spurte spørsmål

Etter å ha fotografert heldagsbryllup gjennom flere sesonger har jeg opparbeidet meg erfaring med alt fra seremonier i kirker, tinghus, ute på stranden, utlandet og har fotografert i både snø, regn, kuling, direkte sollys, human-etisk, kristen, muslimsk, tyrkisk og hva det måtte være av spennende variasjoner.

Her er noen ting som du kanskje lurer på rundt meg og ting rundt bryllupsfotograferingen.

 1. Tilbyr du høyoppløselige digitale bilder fra bryllupet ?   Ja alle bildene dere får fra bryllupet er i høy oppløsning.
 2. Hvilken type utstyr bruker du ?  Jeg bruker profesjonelt kamerautstyr og har i tillegg backup-utstyr med meg til alle brylluper, jeg bruker kameraer fra Nikon, Hasselblad og drone fra DJI
 3. Har du sted til å fotografere inne i Tønsberg om været ikke tillater utefoto ?  Ja jeg har stort godt utstyrt fotostudio sentralt i Tønsberg sentrum
 4. Kan man få mindre pakker enn det som står listet opp på bryllupssiden ? Jeg har valgt å ikke tilby mindre pakker enn 6-timer men spør gjerne om det er i vinter eller tidlig vårsesong.
 5. Kan du reise langt for å fotografere vårt bryllup ? Jeg fotograferer bryllup nærmest hvor som helst i Norge og Europa, spør meg så kommer jeg med forslag til løsning for akkurat ditt bryllup.
 6. Er det ok for deg å fotografere når det er overskyet ? Perfekt for meg, null problem
 7. Hva om det regner ?  Bring it on, jeg har fotografert mange bryllup i regn, det skal regne ille mye før det blir et virkelig stort problem.
 8. Hvordan betaler vi ?  Bryllupet faktureres i 2 omganger, først 25% deretter 75%, jeg kan også finansiere hele eller deler av kontrakten deres via finansieringsselskap jeg har avtale med, for tiden er renten ca 6% (januar 2018) du kan da dele opp betalingen i 6,12,24 eller 36 måneder.
 9. Når er det beste tiden å booke deg på til vårt bryllup ?  De fleste brudepar som booker meg gjør dette ett til ett og et halvt år i forveien. Sommersesongen juni til september er de månedene som bookes først mens vår høst og vinter der er det ofte mulig å booke tettere innpå bryllupet.
 10. Hvor mange bryllup fotograferer du i året ?  I 2017 hadde jeg 30 bryllup hvor rundt 90% var heldagsbryllup, i 2018 sesongen stoppet jeg bookingen på 24 og 2019 er ikke ferdig booket enda så da vet jeg ikke men tipper jeg sier stopp på rundt 20. Jeg ønsker å ta færre og færre bryllup i årene som kommer men tiden vil vise.
 11. Hvor raskt får vi bildene fra vårt bryllup ? Vanligvis leverer jeg bildene på 2-5uker og dere får også somregel en smaksprøve på noen få bilder på 24-48timer slik at dere har mens dere venter på at jeg skal bli ferdig med resten.

 

 

fotograf-booking