First look vinterbryllup

Da jeg fotograferte bryllupet til Kamilla og Lasse nå i februar gjorde vi en liten vri på gjennomføringen. Vanligvis så ser brudgommen bruden første gang når hun går ned kirkegulvet, men siden vielsen var så sent som klokken 16 og det tross alt er vinter og dermed mørkt ute etter klokken 1600 i februar så gjorde vi en vri og tok en såkalt “first look” inne på Karlsvika gård der også vielsen var.

Lasse sto med ryggen til og ventet på Kamilla som kom gående inn bak han mens vi både filmet og fotograferte det hele.

I dette bryllupet leverte jeg stillbilder i både digitalt og analogt format i tillegg til at min assistent filmet det hele.

brudebilde.jpg

Først en liten tur innom frisøren der denne nydelige kjolen fra Jesus peiro skulle på.

Her kommer Kamilla inn og Lasse venter spent på hva han får se (kjolen er en nydelig Jesus Peiro design og bruden er nydelig stylet på hår av Frisøren på Jarlsø.

Så var tiden inne for det rørende øyeblikket når paret ser hverandre for første gang, jeg tror ikke de engang merket at vi var i rommet :-)

Disse to altså :-)

Ved Karsvika gård finnes det en liten skog med sånne rette fine trær, når det er iskaldt så er det kjekt å ikke reise så langt og bruke masse tid på å gå/fryse så da er det topp med en sånn skog like i nærheten. Dette bildet er forresten tatt med analogt kamera og framkalt i Spania.