Fotograf Torstein Gamst

Fotograf for både store og små

Jeg setter av god tid til dere og barna når vi skal fotografere, enten det er ute i naturen eller inne i mitt godt utstyrte fotostudio midt i Tønsberg sentrum.

Er du usikker på om det blir best å være ute eller inne så spiller det ingen rolle, vi kan fotografere både inne i studio og ute i Tønsberg og Nøtterøy inkludert i en fotografering. Er dere usikre på hvilke klær dere skal ha med på bildene, ta med flere skift så tar jeg bilder og dere velger ut det beste etterpå.

Mitt fotostudio i Storgaten 11 i Tønsberg er utstyrt og har plass til å fotografere barn fra ca 3-4mnd alder og opp til storfamilier. Konfirmant, aktfoto, gravidfotografering og portretter

Inkludert i standard fotografering:

  • Fotografering inntil 2 timer, dere rekker da vanligvis flere klesskift om ønskelig.

  • Redigering av bildene.

  • Visningsgalleri på nett med lavoppløselige bilder med vannmerke/logo over bildene er inkludert.

  • Lagring av bildefiler i flere år.

  • Visningstime der dere får god tid til å se på produktløsninger og får sett bildene redigert i høy oppløsning.

  • Bildeprodukter er altså ikke inkludert men starter på 499.- du finner prislisten her.

  • Fotografering 990.-


Fotografering av konfirmant kan jeg gjøre ute, i studio eller der dere måtte ønske, det kan også bli fine bilder om man fotograferer hobbyen til konfirmanten, sånn som dans, svømming, hesteridning, kampsport eller hva du måtte ønske

Bli med ut i naturen så fotograferer jeg barna, konfirmant eller også hele familien ute på et fint sted i Tønsberg, Nøtterøy eller nærområdene her i Vestfold. Jeg vet om mange gode steder å fotografere som fungerer etter hvilken årstid eller tid på dagen.

Gode portretter av deg selv eller noen du er glad i, jeg bruker god tid i studio, om du ønsker det kan du her få mulighet til å se bilder direkte på MAC underveis i fotograferingen slik at vi sammen kommer fram til det uttrykket du ønsker.

.

Jeg fotograferer både inne i fotostudio og ute i naturen eller urbane bilder i by, gi meg utfordringer, ikke bare i Tønsberg men også andre steder vil jeg som fotograf gjøre mitt aller beste for å gi deg en god opplevelse.