Tyrkisk vinterbryllup i Drammen

Dette bryllupet er noe helt for seg selv, noen ganger så får jeg en mail eller en telefon med spørsmål om jeg kan tenke meg å fotografere et bryllup som er noe helt annet enn det jeg gjør vanligvis.
Dette er et sånt bryllup.

Mine bryllup har vanligvis et sted mellom 40 og 130 gjester, dette hadde et sted mellom 400 og 600 gjester.

Døndu og Sezer tok meg og min andrefotograf gjennom en dag som strakk seg fra brud og brudgoms forberedelser, til at vi reiste ut i kulden og tok bilder, så dro brudgom med gutta og jentene dro til et annet sted. Her var det god Tyrkisk mat og tradisjoner som til slutt førte til at brudgom kom med Limousin i en bilkortesje med musikk og trommer for å hente bruden hjemme hos brudens foreldre. Deretter dro vi til festlokalet der dette var pyntet etter Tyrkisk tradisjon med farger jeg ikke er vant til. Og da startet dansen, og det ble danset mer i dette bryllupet enn jeg har sett noen gang tidligere. Etterhvert kom det 200 pizzaer og så ble det gave-seremoni, kake-seremoni før dansen igjen tok av utover kvelden.