Fotostudio i Tønsberg

I august 2018 flyttet pixlight fotostudio til nye lokaler sentralt i Tønsberg sentrum, der jeg nå har større lokaler enn tidligere.

Storgaten 11 er den nye adressen, det er inn i bakgården mellom selskapslokalene og kirkens bymisjon, gå inn i bakgården og til venstre. Følg skilting til fotografene fra gaten.

Nå har jeg venteområde/lounge og i tillegg ikke bare ett fotostudio men 2 fotostudioer.
Det ene er rustet for den klassiske stilen du gjerne gjenkjenner fra bildene mine der jeg har håndmalte bakgrunner, og så har jeg nå i tillegg et studio med plass-bygd bakgrunn med buet bakvegg, denne er over 4meter bred og gjør forholdene for større gruppebilder optimale.

Studio 1 der jeg har mine håndmalte bakgrunner, dette studio er godt utstyrt for mindre familier og portretter av både barn og voksne.

Studio 1 der jeg har mine håndmalte bakgrunner, dette studio er godt utstyrt for mindre familier og portretter av både barn og voksne.

Når du kommer inn til meg er dette venteområdet/lougen der du kan sitte å vente og eller også sette fra deg barnevogn og lignende om ønskelig.

Når du kommer inn til meg er dette venteområdet/lougen der du kan sitte å vente og eller også sette fra deg barnevogn og lignende om ønskelig.

Write here…

I studio 2 finner du plassbygd cyclorama / buet vegg som gir et veldig rent fotostudio å jobbe i, her kan jeg fotografere alt fra 100% hvit og så graderinger av grått hele veien til nærmest sort bakgrunn. Dette studioet er det jeg bruker på større grupper mennesker.

I studio 2 finner du plassbygd cyclorama / buet vegg som gir et veldig rent fotostudio å jobbe i, her kan jeg fotografere alt fra 100% hvit og så graderinger av grått hele veien til nærmest sort bakgrunn. Dette studioet er det jeg bruker på større grupper mennesker.

Dette er mitt kontor og visningsrom, her redigerer jeg bildene dine samt at det er her dere kommer til visningstime av bildene jeg har tatt for dere, her kan dere se vareprøver på albums, ulike veggbilder og en hel del andre spennende produkter.

Dette er mitt kontor og visningsrom, her redigerer jeg bildene dine samt at det er her dere kommer til visningstime av bildene jeg har tatt for dere, her kan dere se vareprøver på albums, ulike veggbilder og en hel del andre spennende produkter.

Storgaten 11 i Tønsberg, gå inn gjennomgangen til bakgården og til venstre, følg skiltingen til Fotografene

Storgaten 11 i Tønsberg, gå inn gjennomgangen til bakgården og til venstre, følg skiltingen til Fotografene