Susann, Magnus og noen blå sko i Østfold

Grytidlig om morgenen midt i juli sommeren 2017 var jeg ute på Røed gård på jeløy ved Moss, stille, varmt deilig med kun en liten duft av grill.

Allerede i 05 tiden på morgenen var guttakrutt fra gutta i røyken seafood & barbeque der og fyrte opp, de kom med en staselig bil som trekte på en barbeque/grill-sak jeg aldri har sett maken til. Gjennom dagen varmet de opp og langstekte mat som ga et måltid som er hinsidig godt. Jeg vil på det sterkeste anbefale disse gutta om du ikke har bestemt deg for mat til ditt bryllup allerede, men over til bryllupet. Jeg tok turen hjem til Susann der hun og noen venner hadde samlet seg for å spise, og kose seg og sminke litt og fikse litt hår og få på seg litt stas før bryllupet, jeg har aldri vært med på en mer avslappet stemning på en formiddag foran et bryllup, når vi var ferdige der så bar det til fenomenalt stilige Jeløy kirke (se bilder) for vielse og så avgårde mot Røde Gård på Jeløy for å feire ute/inne resten av kvelden. Bildene av brudeparet gikk fort og greit med mye latter og kos og det ble også tid til et litt episk gruppebilde denne gangen også, se i galleriet.   

Kjole: Asos

Sko: Manolo Blahnik ;-)


Her er de, enjoy ;-)