Olav og Anette heldagsbryllup Kongsberg og Storaas

Jeg takket ja med en gang Olav og Anette tok kontakt og lurte på om jeg ville fotografere bryllupet deres i Kongsberg og Storaas gjestegaard.
Kongsberg kirke er Norges største barokkirke, den er ekstremt bred i forhold til lengden og denne spesielle formen gir den et monumental virkning som jeg som fotograf elsker, jeg har fotografert bryllup der tildigere.

At de i tillegg skulle feire dagen på Storaas gjestegaard var fulltreffer for meg, jeg har hatt flere bryllup der og det er et fantastisk sted å feire på, de har også en låve der man kan ha vielsen om man vil og maten Søstrene Storaas serverer er i absolutt toppklasse.

Denne lørdagen i August 2017 hadde jeg med meg min dyktige kollega Oda Weber som andrefotograf/assist gjennom dagen og vi spilte på lag og fikk til en veldig fin pakke. 

Hjemme hos Anette som selv er frisør var Franziska M Tveiten den som tok seg av hår og makeup

Kjole: Ladybird

Makeup: Fraziska M Tveiten

Blomster: Nummedal blomster Lampeland

Når vi var ferdige ved kirken kjørte vi oppover mot Storaas gjestegaard, det ble tid til å fly litt drone og fotografere på 2 locations før mottakelsen med confettihjerter, photobooth og annen moro tok oss inn i en middag med taler og feiring til langt på natt.

Tusen takk Anette og Olav for at jeg fikk være med, det var fenomenalt