Elise og Bjørn bryllup Larvik

Elise og Bjørn feiret bryllupet sitt i Larvik, det hele skulle foregå på farris bad men så skjedde det som ikke skal skje at farris bad ble rammet av streik slik at selve middagen den måtte flyttes til pakkehuset istedet, noe som viste seg å bli fantastisk fint.  Først var det farris bad på formiddagen før ferden gikk til Kodal kirke der vielsen fant sted, så ut på fotografering i Kodal og i Larvik, deretter gikk ferden til farris bad for mottagelse med trøderbarter og skikkelig staselig kakeseremoni før alle gikk til Pakkhuset, det hele avsluttet jeg med å fotografere brudeparet ute på bryggen ved pakkhuset.

 

Lagde denne lille filmen med noen av bildene fra dagen. Leveransen ble på over 700 bilder så dette er bare et ørlite utsnitt av denne fantastiske dagen.