Hvordan feire bryllup på Klækken hotell Hønefoss

Å feire bryllupet ditt på Klækken Hotell i Hønefoss gir deg muligheten til å skape en minneverdig opplevelse i vakre omgivelser. Klækken Hotell er kjent for sin elegante atmosfære, utmerket service og flotte fasiliteter. Klækken er også kjent for sitt førsteklassess kjøkken og serverer profesjonelt og godt uten forsinkelser.

Dere og deres gjester kan også bo og spise godt på Klækken, her kan også brudepar leie store suiter.

Bryllup Klækken Hønefoss

Lotte og Tor-Ivar, disse to som begynte å synge til hverandre under kjærestefotograferingen vi hadde i Tønsberg inviterte meg til Human-etisk vielse ute på klækken hotell Hønefoss. Men dagen begynte på rommet Lotte der det var stor stemning med forberedelser,Tor-Ivar hadde på sitt rom besøk av forloveren og de koste seg med noe godt i glasset i en veldig nedpå og rolig stemning.

Hele dagen bar preg av et par som er veldig glad i hverandre og vennene sine der de lo seg til tider fillete gjennom dagen. Klækken hotell leverte en gjennomføring på låven med utmerket mat, rask og hyggelig servering og profesjonalitet hele veien. Brudeparet hadde en nydelig vielse ute før vi spaserte en kjapp tur bortover veien for å ta noen bilder av dem og etterhvert ble det mottagelse ute med god mat og drikke før det bar opp på låven for en heftig middag med til tider hysterisk morsomme taler.

Her er bildene, enjoy !

Forrige
Forrige

Hvordan feire bryllup på Tivander selskapslokale og vielse i Oslo Rådhus

Neste
Neste

Bryllup med utevielse Svensefjøset Lier Drammen