Hvordan feire bryllup på Tivander selskapslokale og vielse i Oslo Rådhus

Å feire bryllup på Oslo Rådhus gir dere muligheten til å utveksle løfter og inngå ekteskap i en historisk og vakker setting men husk på at dette er et populært sted så vær tidlig ute og reserver tid, populære datoer går tidlig. En borgerlig seremoni på rådhuset er ofte en kort seremoni men det gjør den ikke mindre betydningsfull. I rådhuset er det vakre arkitektoniske steder å fotografere om dere ønsker å gjøre det der, men husk at man gjerne ikke får bruke alle stedene i rådhuset og man får gjerne begrenset med tid inne, så snakk med rådhuset i forkant for å avklare hvor og når man kan fotografere der.

Det er begrenset med parkering rett utenfor rådhuset så det bør dere også tenke på om dere ønsker å ha vielsen der.

Tivander selskapslokale er midt i Oslo sentrum med nærhet til Rådhuset, det er plass til rundt 200gjester i lokalene.

Bryllup Oslo Rådhus

Dagen startet på Oslo rådhus der vielsen fant sted, deretter bar det avgårde til Te-seremoni hjemme hos Cathy og Jason og hjemme hos brudeparets foreldre. En seremoni jeg aldri har vært med på før, en seremoni som var så vakker og interessant at jeg veldig gjerne skulle vært med på dette flere ganger.
Når vi var ferdige der kjørte vi ut til Vækerø for å gå en fotorunde, brudeparet og forlovere og jeg. Resten av kvelden ble på Tivander selskapslokaer midt i Oslo sentrum.

En fest og matopplevelse helt i toppen av det jeg har vært med på i mine 3sifret antall bryllup opp gjennom årene.

Fantastisk !

OBS ! Disse bildene er valgt ut av meg og det er en stor del bilder levert til brudeparet som ikke vises her, blant annet så kan det fra et vanlig bryllup være store mengder gruppebilder med familie og venner, disse føler jeg ikke det er naturlig å legge ut her

Forrige
Forrige

Bryllup i Tønsberg, Tollboden Tønsberg brygge og Vallø kirke

Neste
Neste

Hvordan feire bryllup på Klækken hotell Hønefoss