Fotograf Torstein Gamst

Fotograf for både store og små

Jeg setter av god tid til dere og barna når vi skal fotografere, enten det er ute i naturen eller inne i mitt godt utstyrte fotostudio midt i Tønsberg sentrum.

Er du usikker på om det blir best å være ute eller inne så spiller det ingen rolle, vi kan fotografere både inne i studio og ute i Tønsberg og Nøtterøy inkludert i en fotografering. Er dere usikre på hvilke klær dere skal ha med på bildene, ta med flere skift så tar jeg bilder og dere velger ut det beste etterpå.

Mitt fotostudio i Storgaten 11 i Tønsberg er utstyrt og har plass til å fotografere barn fra ca 3-4mnd alder og opp til storfamilier. Konfirmant, aktfoto, gravidfotografering og portretter

Inkludert i standard fotografering:

  • Fotografering inntil 2 timer, dere rekker da vanligvis flere klesskift om ønskelig.

  • Redigering av bildene.

  • Lagring av bildefiler i flere år.

  • Visningstime der dere får god tid til å se på produktløsninger og får sett bildene redigert i høy oppløsning.

  • Bildeprodukter er altså ikke inkludert men starter på 499.- du finner prislisten her.

  • Fotografering 990.-

Fotografering av konfirmant kan jeg gjøre ute, i studio eller der dere måtte ønske, det kan også bli fine bilder om man fotograferer hobbyen til konfirmanten, sånn som dans, svømming, hesteridning, kampsport eller hva du måtte ønske

.

Jeg fotograferer både inne i fotostudio og ute i naturen eller urbane bilder i by, gi meg utfordringer, ikke bare i Tønsberg men også andre steder vil jeg som fotograf gjøre mitt aller beste for å gi deg en god opplevelse.