Bildene på denne siden viser min stil og den resulterer i et knippe bilder jeg er stolt av å levere fra meg.  Bildene de er deres 100% til fri bruk, 100% ferdig redigerte i høy oppløsning uten logoer og vannmerker, og dere får absolutt alle som går gjennom sorteringen min, ingen skjulte kostnader kun tidløs romantisk dokumentasjon av dagen deres.

 Sjekk pakkene og prisene rett under dette første galleriet.

Heldagspakken 12timer

 • Planleggingsmøte
 • Kjærestefoto/invitasjonsbilder
 • Slideshow/film 
 • Reise inntil 100km på bryllupsdagen inkludert i pakkeprisen 
 • Alle bilder ferdig redigert levert i nydelig online galleri
 • Normalt så leverer jeg rundt 500-800 bilder fra heldagspakken
 • Mulighet for dronefoto om ønskelig 
 • Pris 26900.-

Halvdagspakke inntil 6timer (før kl 1830)

 • Planleggingsmøte
 • Slideshow/film
 • Reise inntil 100km på bryllupsdagen inkludert i pakkeprisen
 • Alle bilder ferdig redigert levert i nydelig online galleri 
 • Normal leveranse ligger på 250-400bilder fra halvdagspakken.
 • Pris 19900.-

Heldags bryllupsfotografering.

Etter at dere har booket meg er neste ting på agendaen at vi møtes til en kjærestefotografering der vi blir litt bedre kjent og dere får kjenne litt på å stå foran kamera, har dere barn så kan vi også gjøre dette til en familiefotografering om dere ønsker det.Dette er en valgfri del.

Deretter har vi et møte noen uker før bryllupet der vi planlegger litt, jeg ser på location om mulig og vi legger en liten plan, jeg kommer gjerne med litt tips og råd som kan gjøre bryllupsdagen deres litt smidigere.

Når den store dagen står for tur så møter jeg om morgenen og er da sammen med bruden fram til vielsen, er det tid så er også jeg eller om jeg har assistent/andrefotograf med meg innom brudgommen og tar noen bilder der også på formiddagen. 

Under vielsen fotograferer også assistenten/andrefotografen min fra en annen vinkling (gjerne galleri) enn jeg gjør for å gi dere litt mer variasjon i bildene.

Når vi er ferdige der så reiser vi ut på location og finner på noe fint der for å skape gode bilder. Så er det mottagelse ved selskapslokalet og gjerne gruppebilder før middagen starter der jeg fotograferer talene og eventuelle andre spennende ting underveis, det fotograferes også litt mingling i pauser osv før vi avslutter kvelden med brudevals, kakeskjæring og om dere har tid og lyst så stikker vi av bort fra støyen i selskapet slik at dere kan være kun dere to sammen og kjenne litt på stillheten mens jeg foreviger dere i solnedgangen.

Og har dere lyst til å snu alt dette på hodet og har en helt annen plan så er det helt supert, jeg har gjort det meste fra First look til både katolsk og Tyrkisk, humanetisk, muslimsk, vielse på stranden og alt mulig.

 

Pixlight sin instagram

Noen ord om lys

I motsetning til hva mange tror så kan det å planlegge for gode bilder faktisk lønne seg.

Fenomenalt gode bilder kommer ikke nødvendigvis av seg selv automatisk, ihvertfall ikke som perler på en snor.

Gode bilder handler stort sett om godt lys og å planlegge for godt lys på bryllupsdagen kan gjøre mulighetene for gode for bedre bilder.

Bruk fotografen din i planleggingen av bryllupsdagen, vær tidlig ute om du har egne ønsker om akkurat et spesielt sted der du vil ha bilder fra, en erfaren bryllupsfotograf kan ved å bare ha adressen og google maps/earth rimelig raskt få en grei oversikt om et utendørs sted kan fungere eller ikke lysmessig, det er ting ute i naturen i naturlig lys som kan være forskjellen mellom et elendig et bra og et drømmebilde.

Kanskje du på formiddagen har tenkt at akkurat der og der vil du sitte når du blir sminket og så er gevinsten av å flytte deg 2 meter ekstremt vakkert lys kontra en liten katastrofe. Spill på lag med fotografen din og ta mot tips om du vil ha det beste lyset, en erfaren bryllupsfotograf vil når hen kommer inn i et lokale raskt få oversikt over hvor i lokalet det er godt og mindre godt lys, det handler ikke nødvendigvis om mengden lys men mer retningen og kvaliteten på lyset.