Vinterbryllup på Norsk folkemuseum i Oslo

Akkurat før vinteren satte skikkelig inn altså i November sto bryllupet til Randi og Lars. Når solen er litt lavere på himmelen, når det meste av det grønne har forsvunnet og man i stedet har disse litt mer dempede jordtonene ute som er så nydelige på den tiden av året.

Randi startet dagen med hår sminke og venninner på Hotel Cecil inne i Oslo før turen gikk ut til Norsk folkemuseum på Bygdøy rett utenfor Oslo sentrum, brudeparet hadde leid gjestestuene til selve festen og middagen i bryllupet sitt mens vielsen faktisk ikke ble gjennomført i Stavkirken, stavkirken er veldig mørk og trang, har du mer enn 80gjester så er det rett og slett ikke plass men det er en stavkirke, det er råtøft men altså det finnes et godt alternativ. Alternativet er et flott sveitserstil-galleri med plass til ca 120 gjester få skritt fra Stavkirken, dette lokalet er helt topp å ha vielse i. Rustikk stil og høy takhøyde. Absolutt å anbefale om du skal ha bryllup på Norsk folkemuseum.

Etter vielsen gikk jeg med brudeparet ned i bebyggelsen på museumsområdet mens gjestene koste seg og ventet på mottagelsen på gjestestuen. Dette bryllupet hadde middagen i festsalen, les mer om lokalene ved å klikke her

Forrige
Forrige

Planlegg tidslinjen for drømmebryllupet

Neste
Neste

Nyforlovet hva nå ?