Vinterbryllup på Noreheim Norefjell

November på Norefjell betyr gjerne snø, litt småkaldt og fenomenal stemning.

Da jeg kom til Noreheim på bryllupsdagen i November ble jeg møtt av en gjeng bryllupsgjester og et brudepar som var i fantastisk feststemning.

Kathinka hadde samlet forlover og venner i en av hyttene, der kom også manna og pappa etterhvert for å hjelpe på med kjolen og få alt klart til vielsen.

Vielsen var ute mellom to av hyttene med flott utsikt og med det man vel kan kalle drømmevær så lå alt til rette for en fenomenal vielse. Det var en Smed der som kom for å smi Even og Kathinka i hymens lenker, og når bruden kommer gående opp “midtgangen” så skjer det som ikke skal skje.

Sløret blir dratt over en av fakkelboksene og bruden var det man i ordets rette forstand kan kalle fyr og flamme, det hele ble slokket lynraskt og hendelsen ble tatt med et stort smil og vielsen fortsatte som planlagt. Smeden varmet opp 2 hjerter på 2000grader og smidde så disse sammen. En fenomenalt cool vielse jeg vil anbefale for de som ikke vil gå i kirken men vil gjøre noe litt utenom det vanlige.

Det var rundt 1minus og snøen dalte ned på grensen til sludd. Altså fantastisk stemning.

Etter vielsen bar det inn for å skjære kake før vi dro ut på en liten 20minutter til en halvtime med foto. Etter det var det som vanlig gruppebilder før det ble litt tid til mingling og litt coole fotomuligheter inne i hovedhuset. Det hele ble avsluttet med fenomenalt god mat.
Jeg har hatt bryllup på Noreheim tidligere og har det gjerne igjen, det er en meget profesjonell ramme rundt bryllup her.

Bildene de er her, enjoy ;-)



Forrige
Forrige

Bryllup Fredrikstad domkirke og selskap på Majoren i gamlebyen.

Neste
Neste

Bryllup Uranienborg Kirke og Øverland Gård på Bekkestua