Danebu Kongsgaard i Valdres Marte og Marius bryllup

Danebu kongsgård i Valdres i september betyr høstfarger på fjellet, det er utenomjordisk vakkert i omgivelsene rundt Danebu på høsten og Marte og Marius inviterte rundt 80 gjester til bryllup.

Her ble vielsen gjort ute på terrassen på Danebu etter at brudeparet hadde kost seg på formiddagen med venner og forlovere. Etter vielsen dro vi ut på fototur før vi kom tilbake til Danebu for mottagelse og bryllupsfest men før mottagelsen stakk vi innom en hytte og øvde på brudevalsen. De gjorde også det jeg har anbefalt til mange brudepar, nemlig å skjære kaken før middag og ikke etter så når middagen endelig var i gang så var det smuud fest resten av kvelden uten avbrudd.

Under vielsen og når vi var oppe på fjellet under fotograferingen var det kald vind, men jeg tror ikke brudeparet merket noe til det i det heletatt.

Jeg har hatt flere bryllup på Danebu og kjenner stedet veldig godt og det kan absolutt anbefales, dette stedet har en følelse av skisportsted og serverer god mat raskt og gjennomførte arrangementet veldig fint. Anbefales.

Forrige
Forrige

Bryllup i Risør, Risør kirke og Moen trebåtbyggeri

Neste
Neste

Bryllup på Fausko skysstasjon i Hemsedal