Rønningen selskapslokale i Lier utenfor Drammen. Thea og Andreas

Thea og Andreas tok meg med på en dag utenom det vanlige, vi begynte hjemme hos venner av paret der forberedelsene pågikk, vi var også innom Andreas som var i et annet hus. Fra dette nydelige huset gikk veien videre til Kirken der det ikke var en vanlig vielse, det var rett og slett en bryllupsmesse som pågikk i over en time, full av sang musikk og andre fine innslag.

Fra kirken gikk turen til Rønningen selskapslokaler der det var mottagelse og kakeskjæring. Thea og Andreas gjorde som så mange andre av mine par har gjort denne sesongen, de flyttet å skjære kake til før middagen for å få en litt behageligere tidslinje og slippe å styre med kaken etter middagen.

Kakene sto på kakestubber, det hele var så gjennomført og fint at jeg denne gangen har valgt å ta med en hel del bilder av dekoren. Thea og Andreas har stort nettverk og det meste var skaffet via nettverket, ting som holdere til bordkort, løvdekorasjoner, etiketter til stjerneskudd, tegning av monogram, møbler, tepper og lignede var egenprodusert eller hentet i forskjellige stuer.

Kjolen derimot den er av merket Sweetheart og ble kjøpt hos Christiane brudesalong.

Heggtoppen blomster i Lierbyen hadde levert knapphullsblomster og buketten. Resten av blomter tok Thea og nettverket seg selv av.

Og ja det er korrekt, det er faktisk en blå IKEA-pose med klipte hull til beina som brukes til kjolebeskyttelse når vi var ute i naturen på foto-tur. For ut på tur dro vi, og for en location vi hadde funnet. Det var helt rått.

Så bar det avgårde tilbake til Rønningen selskapslokaler igjen etterpå for middag som ble avsluttet med stjerneskudd avgang rett inn i en brudevals jeg faktisk skjelden har sett maken til.

Lier på Wikipedia



Forrige
Forrige

Bryllup på Noreheim på Norefjell

Neste
Neste

Bryllup i Risør, Risør kirke og Moen trebåtbyggeri