FAQ bryllup

 

 

Ofte spurte spørsmål

Jeg elsker bryllup, jeg liker å fotografere bryllup, delta i bryllup og selvfølgelig bryllupskake. Jeg har nå fotografert en hel del forskjellige bryllup, alt fra seremonier på stranden, i tinghuset, i spektakulære kirker og ute i både regn og kuling. 

Her er noen andre ting som du kanskje lurer på rundt meg og ting rundt bryllupsfotograferingen.

 1. Tilbyr du høyoppløselige digitale bilder fra bryllupet ?   Ja alle bildene dere får fra bryllupet er i høy oppløsning.
 2. Hvilken type utstyr bruker du ?  Jeg bruker profesjonelt kamerautstyr og har i tillegg backup-utstyr med meg til alle brylluper, jeg bruker kameraer fra Nikon og Hasselblad
 3. Har du sted til å fotografere inne i Tønsberg om været ikke tillater utefoto ?  Ja jeg har stort godt utstyrt fotostudio sentralt i Tønsberg sentrum
 4. Kan man få andre pakker enn det som står listet opp på bryllupssiden ?  Ja jeg har en utvidet prisliste som inneholder pakker som inkluderer reise, ekstra profesjonell fotograf (ca dobling av antall bilder også), muligheten til at jeg fotograferer hele bryllupet ditt på film, eksklusive rettigheter til bilder osv bare spør meg om du vil ha noe annet/mer enn det som står på siden.
 5. Kan du reise langt for å fotografere vårt bryllup ? Jeg fotograferer bryllup nærmest hvor som helst i Norge og Europa, spør meg så kommer jeg med forslag til løsning for akkurat ditt bryllup.
 6. Er det ok for deg å fotografere når det er overskyet ? Perfekt for meg, null problem
 7. Hva om det regner ?  Bring it on, jeg har fotografert mange bryllup i regn, det skal regne ille mye før det blir et virkelig stort problem.
 8. Hvordan betaler vi ?  Bryllupet faktureres i 2 omganger, først 25% deretter 75%, jeg kan også finansiere hele eller deler av kontrakten deres via finansieringsselskap jeg har avtale med, for tiden er renten ca 6% (januar 2018) du kan da dele opp betalingen i 6,12,24 eller 36 måneder.
 9. Når er det beste tiden å booke deg på til vårt bryllup ?  De fleste brudepar som booker meg gjør dette ett til ett og et halvt år i forveien. Sommersesongen juni til august er de månedene som bookes først mens vår høst og vinter der er det ofte mulig å booke tettere innpå bryllupet.
 10. Hvor mange bryllup fotograferer du i året ?  I 2017 hadde jeg 30 bryllup hvor rundt 90% var heldagsbryllup, i 2018 sesongen 20 og 2019 er ikke ferdig booket enda så da vet jeg ikke men tipper jeg sier stopp på rundt 15.
 11. Hvor raskt får vi bildene fra vårt bryllup ? Vanligvis leverer jeg bildene på 3-5uker og dere får også en smaksprøve på noen få bilder på 24-48timer.

 

 

fotograf-booking